Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

My Profile

Profile Avatar
Helaine
Pieter Jelles Troelstralaan 37
Amersfoort, UT 3818 Ks
Netherlands
06-69672842 http://www.mgbookcoversanddesigns.com/ukraina.htm
I mellomtiden, Carlos Ruiz også scoret 68 mål for landslaget til Guatemala, Ruiz selv måtte også trekke seg fra landslaget 06.09 Guatemala. En stolthet tangert poengsum mål tyske legenden Gerd Müller, nå er min store sjanse til å passere Miroslav Klose, sa Ronaldo fortalte A Bola.Cristiano Ronaldo, til å stemme for Fernando Santos enn Zinedine Zidane i tilfelle FIFA menn beste treneren i 2016. Portugal landslaget kaptein og Real Madrid-spissen Ronaldo Critiano, sa at hvis han ville stemme i tilfelle FIFA menn Best Coach Array Award i 2016 til sin sjef i Portugal, Fernando Santos. Ronaldo ser ut til å sette pris på hva han har gjort med Portugal Fernando Santos, enn de som er laget Zinedine Zidane i Real Madrid forrige sesong.
Som allerede kjent med Santos Ronaldo vant Euro 2016 mesterskapet i Frankrike i sommer. Det er ingen hemmelighet hvis Ronaldo gjorde digger vant tittelen med sitt land, og at han klarte å oppnå med Santos. Selv om forrige sesong klarte han også å omfavne tittelen med Zidane i Real Madrid i Champions League, men Ronaldo har sitt eget resonnement hvorfor han foretrekker å stemme for Santos enn sin sjef i Real Madrid, Zidane.Ex-Chelsea Frank billige fotballdrakter Lampard har offisielt avslutte sin kontrakt med en MLS klubb New York City FC.
Frank Lampard offisielt styrke New York City i 2015 siden og har pakket 15 mål på 31 kamper, som for Lampard er ikke sikker på hvilke skritt vil bli tatt av ham etter dette. Over tid ble jeg i NYCFC vil jeg gjerne takke banya for godhet og støtten de har vist i løpet av de siste to årene, sa Lampard på den offisielle nettsiden til New York City FC. Det føles godt å spille sammen med mine lagkamerater, har en enestående støttespiller støttes fotballdrakter barn også spesiell for meg selv, jeg virkelig likte min tid her.Gareth Bale fortsatte sin dominans i Wales tildeling Player of the Year og i år vant han prisen for fjerde gang på rad.
For sjette gang på sju år, Real Madrid-stjernen Bale etter prisutdelingen av de beste spillerne Wales i regi av Football Association of Wales (FAW) på tirsdag (18/11). Den 27 år gamle spilleren i en stjerne som hjalp Wales for å imponere for å trenge inn i semifinalen i Euro 2016. Han scoret tre mål i denne prestisjefylte arrangementet, og han har også vunnet Champions League med Real Madrid. Med 64 landskamper i landslaget til Wales, Bale, som signerte en ny kontrakt med Madrid nylig også er nå på vei til å fotballdrakter barn bli sitt lands all-time toppscorer med sine bare tre poeng til lik rekord på 28 mål eiendom Ian Rush.En vennskapskamp mellom Italia versus Tyskland kampen vil bli forsøkt bruk av videotape for letter oppgaven med dommeren.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.
Asset 1<