Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

My Profile

Profile Avatar
Betsy
Alsterkrugchaussee 89
Schwabach, BY 91112
Germany
09122 74 95 88 http://www.mgbookcoversanddesigns.com/usa.htm
Mourinho var opprørt med dommer Michael Oliver som bør avbryte Watford åpnings Scoring Etienne Capoue etter en hard foul på Miguel Britos mot Anthony Martial. MU ung stjerne som hadde tilbedt prise Mou, Marcus Rashford, klarte å utligne etter intervallet pause. Innbytter Watford, Juan Zuniga igjen brakt Hornets ledet scoring med sin første flick. Troy Deeney Watford forseglet seieren Array med en straff på overtid. På spørsmål fra journalister om det første målet Watford scoret av Etienne Capoue, svarte Mourinho til T Sport: Jeg tror det er ingen debatt, jeg tror det er ingen uenighet. Jeg tror det var en klar situasjon, men det er noe jeg ikke kan kontrollere, og jeg skal ikke engang være kritisk
Jeg tror i første halvår for om lag 25, 30 minutter for tidlig vi ikke spiller bra, og det er noe vi kan styre til slutt, vi kan gjøre det bedre, kan vi løse dem. Dommeren og linjemannen feil er ikke under min kontroll. Jeg kan ikke gjøre noe for å fikse det.Tidligere Manchester Uniteds midtbanespiller Paul Scholes sponsor Liverpool vant duellen med Manchester United på tirsdag billige fotballdrakter (18/10) tidlig morgen. Scholes tør sette teamet gjort av manager Jose Mourinho i en kamp mot Jürgen Klopp tropper på Anfield tidlig morgen timer senere fordi Red Devils allerede fastspent identitet.
MU vil tilsvare verdien av Liverpool, som er 16 poeng, hvis det lykkes seier på Anfield senere. Men Scholes tviler sterkt det. Han juag kritisert Jose Mourinho, som ikke klarer å være vanskelig å innpode i lagets identitet når gjennomgår pre-season. Hvis du satser, vil du satse på Liverpool, sier Scholes til BBC Sport når du blir spurt hvilket lag han holdt.Den franske spissen er skuffet over avgjørelsen av klubbens styremedlemmer til å sende inn sin # 9 jersey til Zlatan Ibrahimovic, selv om han benektet billige fotballdrakter rykter om at han har et dårlig forhold til Mourinho.
Ifølge spillerens agent, Anthony Martial såret av Manchester United som bestemte seg for å sende det til nummer ni jersey Zlatan Ibrahimovic. Martial få en trøye med nummer som virkelig ønsket da han ankom Old Trafford fra Monaco i 2015 siden, men nå måtte han være fornøyd med jersey No. 11 at han fikk da Ibrahimovic kom fra Paris Saint-Germain. Jeg vil ikke lyve om det, det såret ham da Manchester United tok nummer ni jersey fra ham. Han ble overrasket over avgjørelsen, og i flere dager ble han fotballdrakter skuffet, sa Philippe Lamboley Martial rådgiver til RMC.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.
Asset 1<